Bim 31 Ocak 2020 Airpods Kulaklık Bomba Fiyata

1 yorum
Bim 31 Ocak 2020 aktüel ürünler kataloğunda Apple Türkiye garantili Airpods kulaklık uygun fiyattan sınırlı sayıda satışta olacak. Bim marketlerde neredeyse her hafta aktüel ürünlerde kullanıcı elektronik ürünleri oluyor bu ürünler piyasa ve diğer elektronik marketlere oranla oldukça makul fiyata satılıyor üstelik kredi karına taksit imkanıyla. Bim 31 Ocak aktüel kataloğunda gözde ürün diyebileceğimiz bim 2.nesil Airpods kulaklık ve şarj kutusuyla birlikte 849 lira. N11 gittigidiyor gibi tanınmış e ticaret sitelerinde 876 lira ile 1646 lira arasında bim aktüel de 31 Ocak 2020 bim aktüel ürünler Cuma indirimlerinde 849 liralık bir fiyatıyla alınası bir ürün diyebilirim. Başlıca airpods 2 özellikleri ; 24 saatten fazla müzik dinleme süresinin yanı sıra 18 saate kadar da konuşma süresi üstelik çift mikrofona sahip olması ekstra bir özellik denilebilir. Otomatik açılma kapanma. Hey siri diyerek veya çift dokunuş özelliğini etkinleştirerek siriye hızlı erişim. Aygıtlar arasında hızlı geçiş gibi özellikleri bulunan bu ürünü diğer sitelerden almak yerine yerinden bim marketlerden inceleyrek alabilirsiniz.

Google Reklamları

1 yorum :

  1. As claimed by Stanford Medical, It is in fact the SINGLE reason this country's women get to live 10 years more and weigh on average 42 pounds lighter than we do.

    (And realistically, it has absolutely NOTHING to do with genetics or some secret diet and really, EVERYTHING around "how" they are eating.)

    BTW, What I said is "HOW", not "what"...

    TAP this link to see if this brief questionnaire can help you release your real weight loss potential

    YanıtlaSil